Diakonia

Ota yhteyttä!
Voit soittaa p. 040-703 5546 tai tulla käymään diakoniatoimistossa (srk-kodin alakerrassa päivystys ti ja ke klo 9-10).

Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on huolta tai hätää omista tai läheistesi asioista. Huolet voivat olla esimerkiksi surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, taloudellisia huolia, hengellisiä kysymyksiä tai keskustelun tarvetta.

Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille. Diakoniatyöntekijä tekee myös kotikäyntejä.ehtoollispoyta

Hanna-Kaisa Koppelomäki

p. 040-703 5546

s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi

Diakoniatyön johtokunta:

• Salo Virva pj.
  • Jalkanen Anneli
  • Linna Eila
  • Leppäsalmi Päivi
  • Hämäläinen Jorma
  • Pohjola Tuula
  • Ruuhilehto Annikki

Toimintaa tulevalle viikolle olkaa hyvät! 😊
Aurinkoista viikonloppua! ☀️😎
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

HEIHOI!!! Kesää kohti mennään ja leirikin lähestyy.. 😎 Tästä päivämäärät muistiin! Ilmoittautuminen alkaa siis ensi viikolla! 😀✌🏼 ... Katso lisääVähemmän

Multian seurakunta päivitti kansikuvansa. ... Katso lisääVähemmän

25.5.2019 | Joh. 16:13

Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva."