Diakonia

Ota yhteyttä!
Voit soittaa p. 040-703 5546 tai tulla käymään diakoniatoimistossa (srk-kodin alakerrassa päivystys ti ja ke klo 9-10).

Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on huolta tai hätää omista tai läheistesi asioista. Huolet voivat olla esimerkiksi surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, taloudellisia huolia, hengellisiä kysymyksiä tai keskustelun tarvetta.

Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille. Diakoniatyöntekijä tekee myös kotikäyntejä.ehtoollispoyta

Hanna-Kaisa Koppelomäki

p. 040-703 5546

s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi

Diakoniatyön johtokunta:

• Ahonen Eino pj.
  • Jalkanen Anneli
  • Koppelomäki Minna
  • Linna Eila
  • Nännimäinen Rauni
  • Pohjola Tuula
  • Riuttamäki Jouko

Huom! HEINÄKUUN AJAN ELINTARVIKEJAKELU
(eu-kassit & kauppojen ylijäämäelintarvikkeet) TIISTAISIN klo 10-13
SRK-KODILLA

Katso Facebookissa

Meillä alkaa olemaan kesämoodi jo päällänsä kun meiningit vähenee, mutta sunnuntaina pääsee messuun Sepon ja Jukan kanssa. 😊
Mukavaa viikonloppua!

Katso Facebookissa

Täällä alkaa olemaan hommat valmiina Perheleiripäivään. 😊 Laitetaan kohta saunakin päälle. Keittoa tarjolla klo 11 alkaen ja puuhastelua koko päiväksi! 😃
Tervetuloa viihtymään klo 10-14 Sinervän ristille! 😎

15.7.2018 | 2 Kor. 3:18

Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.