Diakonia

Ota yhteyttä!
Voit soittaa p. 040-703 5546 tai tulla käymään diakoniatoimistossa (srk-kodin alakerrassa päivystys ti ja ke klo 9-10).

Diakoniatyöntekijään voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on huolta tai hätää omista tai läheistesi asioista. Huolet voivat olla esimerkiksi surua, ihmissuhdeongelmia, yksinäisyyttä, taloudellisia huolia, hengellisiä kysymyksiä tai keskustelun tarvetta.

Diakoniatyön palvelut ovat luottamuksellisia, maksuttomia ja tarkoitettu kaikenikäisille. Diakoniatyöntekijä tekee myös kotikäyntejä.ehtoollispoyta

Hanna-Kaisa Koppelomäki

p. 040-703 5546

s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi

Diakoniatyön johtokunta:

• Ahonen Eino pj.
  • Jalkanen Anneli
  • Koppelomäki Minna
  • Linna Eila
  • Nännimäinen Rauni
  • Pohjola Tuula
  • Riuttamäki Jouko

SPR:n lippu nousi salkoon Nälkäpäivän merkiksi. Tervetuloa rokalle srk-kodille klo 11-14! ... Katso lisääVähemmän

Lauantaina nälkäpäivärokalle srk-kodille😊 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna alkaa meiningit! 😊
Huomenna myös Muistipäivä Seurakuntakodilla, minne perhekerholaiset ovat tervetulleita lounaalle kerhon jälkeen. Lounashinta on 5€/perhe.
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.