Jumalanpalveluselämä ja aikuistyö

Jumalanpalvelukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, 13 tai 18. Kirkkopyhiä vietetään yhdessä eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.ristiseinalla

Ehtoollinen

Ehtoollista vietetään joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksessa kirkossa. Kolme kertaa vuodessa ehtoollinen järjestetään Poukaman palvelukeskuksessa.

Kirkolliset toimitukset

Toimitukset hoidetaan mahdollisimman huolellisesti. Toimitusvaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa. Pappi ja kanttori tapaavat mielellään asianosaisia etukäteen juhliin liittyvissä järjestelyissä. Lue lisää toimituksista Palvelut -sivulta.

Aikuistyö

Aikuistyössä järjestetään hartaushetkiä ja muita työntekijöiden vierailuja laitoksissa ja Poukaman palvelukeskuksessa. Kokoonnumme säännöllisesti raamattupiiriin ja kinkereille. Seurakuntapiirit kokoontuvat sopimuksen mukaan. Sururyhmä järjestetään läheisensä menettäneille. Seurakunnan työntekijät kirjoittavat vuorollaan hartauskirjoituksia Suur Keuruu -lehteen.

Kirkkoherran virastossa myynnissä adresseja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, 14€ kpl. ... Katso lisääVähemmän

Tulevaan viikkoon toimintaa olkaa hyvä! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tulevan viikon touhuja olkaa hyvä! 😊
Keskiviikon YV-starttiin tervetuloa kaikki Yhteisvastuu-keräyksestä kiinnostuneet! Laita viestiä tai rimpauta Hansulle (040 703 5546) maanantaihin 6.11. mennessä, jos olet tulossa, niin osataan varata riittävästi sapuskaa! 😊
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.