Jumalanpalveluselämä ja aikuistyö

Jumalanpalvelukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, 13 tai 18. Kirkkopyhiä vietetään yhdessä eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.ristiseinalla

Ehtoollinen

Ehtoollista vietetään joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksessa kirkossa. Kolme kertaa vuodessa ehtoollinen järjestetään Poukaman palvelukeskuksessa.

Kirkolliset toimitukset

Toimitukset hoidetaan mahdollisimman huolellisesti. Toimitusvaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa. Pappi ja kanttori tapaavat mielellään asianosaisia etukäteen juhliin liittyvissä järjestelyissä. Lue lisää toimituksista Palvelut -sivulta.

Aikuistyö

Aikuistyössä järjestetään hartaushetkiä ja muita työntekijöiden vierailuja laitoksissa ja Poukaman palvelukeskuksessa. Kokoonnumme säännöllisesti raamattupiiriin ja kinkereille. Seurakuntapiirit kokoontuvat sopimuksen mukaan. Sururyhmä järjestetään läheisensä menettäneille. Seurakunnan työntekijät kirjoittavat vuorollaan hartauskirjoituksia Suur Keuruu -lehteen.

SPR:n lippu nousi salkoon Nälkäpäivän merkiksi. Tervetuloa rokalle srk-kodille klo 11-14! ... Katso lisääVähemmän

Lauantaina nälkäpäivärokalle srk-kodille😊 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna alkaa meiningit! 😊
Huomenna myös Muistipäivä Seurakuntakodilla, minne perhekerholaiset ovat tervetulleita lounaalle kerhon jälkeen. Lounashinta on 5€/perhe.
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.