Jumalanpalveluselämä ja aikuistyö

Jumalanpalvelukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, 13 tai 18. Kirkkopyhiä vietetään yhdessä eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.ristiseinalla

Ehtoollinen

Ehtoollista vietetään joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksessa kirkossa. Kolme kertaa vuodessa ehtoollinen järjestetään Poukaman palvelukeskuksessa.

Kirkolliset toimitukset

Toimitukset hoidetaan mahdollisimman huolellisesti. Toimitusvaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa. Pappi ja kanttori tapaavat mielellään asianosaisia etukäteen juhliin liittyvissä järjestelyissä. Lue lisää toimituksista Palvelut -sivulta.

Aikuistyö

Aikuistyössä järjestetään hartaushetkiä ja muita työntekijöiden vierailuja laitoksissa ja Poukaman palvelukeskuksessa. Kokoonnumme säännöllisesti raamattupiiriin ja kinkereille. Seurakuntapiirit kokoontuvat sopimuksen mukaan. Sururyhmä järjestetään läheisensä menettäneille. Seurakunnan työntekijät kirjoittavat vuorollaan hartauskirjoituksia Suur Keuruu -lehteen.

Ensi viikon meininkejä olkaa hyvä! 🙂
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Painovirhepaholainen iskenyt ohjelmaan.. 🙄 eli Pikkuhukkapartio kokoontuu TORSTAISIN ja alkaa siis huomenna klo 17 Sinervän Ristillä. 🙂 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna starttaa kerhokausi! Tervetuloa pappilaan kerhoilemaan! 😊
Aamupalan kautta tietysti, jota on tarjolla seurakuntakodilla klo 8-9.30. 😋
... Katso lisääVähemmän

22.9.2018 | Jes. 26:19

Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa!
Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan,
ja niin maa palauttaa kuolleet elämään.