Jumalanpalveluselämä ja aikuistyö

Jumalanpalvelukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, 13 tai 18. Kirkkopyhiä vietetään yhdessä eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.ristiseinalla

Ehtoollinen

Ehtoollista vietetään joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksessa kirkossa. Kolme kertaa vuodessa ehtoollinen järjestetään Poukaman palvelukeskuksessa.

Kirkolliset toimitukset

Toimitukset hoidetaan mahdollisimman huolellisesti. Toimitusvaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa. Pappi ja kanttori tapaavat mielellään asianosaisia etukäteen juhliin liittyvissä järjestelyissä. Lue lisää toimituksista Palvelut -sivulta.

Aikuistyö

Aikuistyössä järjestetään hartaushetkiä ja muita työntekijöiden vierailuja laitoksissa ja Poukaman palvelukeskuksessa. Kokoonnumme säännöllisesti raamattupiiriin ja kinkereille. Seurakuntapiirit kokoontuvat sopimuksen mukaan. Sururyhmä järjestetään läheisensä menettäneille. Seurakunnan työntekijät kirjoittavat vuorollaan hartauskirjoituksia Suur Keuruu -lehteen.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: No posts available for this Facebook ID
Please refer to our Error Message Reference.

27.4.2018 | Ps. 126:5-6

Jotka kyynelin kylvävät,