Jumalanpalveluselämä ja aikuistyö

Jumalanpalvelukset

Seurakunnan jumalanpalvelukset toimitetaan sunnuntaisin ja juhlapäivinä klo 10, 13 tai 18. Kirkkopyhiä vietetään yhdessä eri järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.ristiseinalla

Ehtoollinen

Ehtoollista vietetään joka toinen sunnuntai jumalanpalveluksessa kirkossa. Kolme kertaa vuodessa ehtoollinen järjestetään Poukaman palvelukeskuksessa.

Kirkolliset toimitukset

Toimitukset hoidetaan mahdollisimman huolellisesti. Toimitusvaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa. Pappi ja kanttori tapaavat mielellään asianosaisia etukäteen juhliin liittyvissä järjestelyissä. Lue lisää toimituksista Palvelut -sivulta.

Aikuistyö

Aikuistyössä järjestetään hartaushetkiä ja muita työntekijöiden vierailuja laitoksissa ja Poukaman palvelukeskuksessa. Kokoonnumme säännöllisesti raamattupiiriin ja kinkereille. Seurakuntapiirit kokoontuvat sopimuksen mukaan. Sururyhmä järjestetään läheisensä menettäneille. Seurakunnan työntekijät kirjoittavat vuorollaan hartauskirjoituksia Suur Keuruu -lehteen.

Meininkejä tulevaan viikkoon olokaapa hyvä.
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Multian seurakunta päivitti profiilikuvansa. ... Katso lisääVähemmän

Tänään töitä joista näkee kättensä jäljen😊 ... Katso lisääVähemmän

22.1.2019 | Jes. 12:5

Laulakaa ylistystä Herralle,
valtaisat ovat hänen tekonsa!
Levitköön tieto niistä yli maanpiirin.