Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Seurakunta Facebookissa

... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Tuuli narisutti aamuyöstä tapulia, mutta hyvin nukutti! 😃 ... Katso lisääVähemmän

Varikset ja (neliveto)Metsot viettivät tiistain ja keskiviikon välisen yön kirkossa. ⛪ Teltoissa ja muissa viritelmissä on tullut nukuttua, joten lähdimme hakemaan uusia ulottuvuuksia. 😄 Osa...

Katso Facebookissa
·Jaa

Tänään juhlimme hiippakunnalta syksyllä saatua Lehti-tunnustusta. 🙂
Päivä startattiin AamupalaSpesiaalilla. 😊 Pöytä pullisteli herkkuja ja päivään palastelijoita herättelivät myös taitavat muusikot Tommi Kalenius ja Ninni Poijärvi lauluillaan. ☺🎶
Klo 18 jatketaan seurakuntakodilla Kaiken kansan iltapalalla, sekä Tommin ja Ninnin konsertilla. Konserttiin on vapaa pääsy!
Tervetuloa kaikki kuulolle ja palalle! 😊🎶🥪☕
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa
·Jaa

Päivän sana

Päivän sana

Raamatunlause tälle päivälle

23.2.2019 | Ps. 18:3

Sinä päästit minut turvaan,
sinä olet vuorilinnani.
Jumalani, sinuun minä turvaudun,
sinä olet kallio, olet kilpeni,
sinulta saan avun ja suojan.