Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Kaikki on (melkein) valmista! 😄
Tervetuloa kaikki huomenna klo 10 messuun kirkkoon ja sen jälkeen syömään yhteistä pääsiäisateriaa seurakuntakodille! 😊🧡
Taas on keittiöryhmä pistänyt juhlan kunniaksi parastaan! 😋
... Katso lisääVähemmän

Tänään iltahartsi nuorille ja nuoren mielisille klo 18 kirkossa. 😊
Ollaan hetki rennosti tuumaillen.
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tervetuloa hiljaisen viikon jumalanpalveluksiin, hartauksiin, konsertteihin sekä kaffeille ja pääsiäisaterialle. Keskiviikkoaamuna myös aamupalaa tarjolla klo 8-9.30. ... Katso lisääVähemmän

21.4.2019 | Luuk.24:7