Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Hyvä me! 😊 Kiitos kaikille aamupalastelijoille ja yhteistyötahoille, jotka olette hommassa ollut mukana. 🤗 Tästä on mukava jatkaa yhdessä syksyä eteenpäin! 🙂 ... Katso lisääVähemmän

Multian seurakunta jakoi julkaisunsa. ... Katso lisääVähemmän

Minun kirkkoni Multialla. Tule keskustelemaan srk-kodille to 16.8. klo 18 seurakuntavaaleista. #minunkirkkoni www.seurakuntavaalit.fi Millainen on sinun kirkkosi?

Keskiviikkona startaa taas: KAIKEN KANSAN AAMUPALA KLO 8-9.30 srk-kodilla
vapaaehtoinen maksu, koululaisille ilmainen
TERVETULOA!
... Katso lisääVähemmän

16.8.2018 | Ps. 51:17

Herra, avaa minun huuleni,
niin suuni julistaa sinun kunniaasi.