Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Rippileiri saatiin päätökseen keskiviikkona. Huikeita nuoria ja mahtavia isosia oli remmissä mukana. 😃 Tähän on hyvä päättää Sinervän ristin rippileirit. Ensi vuonna puhaltaa uudet tuulet yhteistyökuvioiden myötä. 😊
Tervetuloa kaikki sunnuntaina klo 10 konfirmaatiojuhlamessuun meidän kotikirkkoon! 🤗
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Ripari 2018, täällä teitä ootellaan vaelluspäivän evästystauolle😍 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

"Tie valmis on, nyt tunnen sen
ja lähden matkaan palvellen.
Voin jakaa, minkä itse saan,
rohkaista muita kulkemaan."
Tänään koulun kevätkirkossa siunattiin uudet isoset tehtäväänsä. 😊 Ensi viikolla osalla alkaakin jo hommat kun rippileiri pyörähtää käyntiin keskiviikkona.
Toivotamme onnea myös kaikille valmistuneille ja ylioppilaille! 🤗🌺 Siunattua huomista juhlapäivää sekä enkelin siipien havinaa tulevaan!
Ja aurinkoista viikonloppua itse kullekin säädylle! 😎☀️
... Katso lisääVähemmän

20.6.2018 | Ef. 2:4-5

Jumalan laupeus on niin runsas ja hän rakasti meitä niin suuresti,
että hän teki meidät, rikkomustemme tähden kuolleet, eläviksi Kristuksen kanssa. Armosta teidät on pelastettu.