Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Ensi viikolle meininkejä olkaa hyvä! 😊
Huomatkaa että sunnuntain jumalanpalvelus on klo 18.
Ja tiistain Oivallus-illasta lisäinfoa edellisessä julkaisussa.
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tämmöisestä aiheesta luentoa meilläkin luvassa! Tulkaahan kuulolle! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Pari asiaa - ilmaiset parisuhdekoulutukset! Jaa tätä julkaisua eteenpäin!😃☀️😃 Parisuhdetilaisuuksiin voi osallistua yksin, ilman kumppania ja myös sinkut ovat antaneet hyvää palautet...

Katso Facebookissa

Perinteiset hautausmaiden haravointitalkoot pidetään taas keskiviikkona! 🍂🍁🍃
Hommiin startataan aamupalalta joka katettuna tutusti klo 8-9.30. Talkoolaisille tarjolla myös lounas ja päiväkahvit seurakuntakodilla. 🥗🍲☕😊
Talkoisiin ovat tervetulleita ihan jokainen!
Mukavaa viikkoa kaikille! 🤗
... Katso lisääVähemmän

11.12.2018 | Hoos. 2:21

Herra sanoo:
"Minä kihlaan sinut, otan omakseni ainiaaksi,
minä liitän sinut itseeni
vanhurskauden ja oikeuden sitein,