Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Tulevia tapahtumia ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tervetuloa huomenna Pappilan pihapiiriin kirppikselle, kahville, kokeilemaan arpaonnea😊 Samaan aikaan srk-kodin kirja-antikvariaatti palvelee myös. Lähetystyön hyväksi😍 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Lomalukemista riippumattoon tai sadepäivän iloksi srk-kodin kirja-antikvariaatista📚 Tervetuloa tekemään löytöjä😊 Avoinna viraston aukioloaikoina + la 8.7. Pappilan pihakirppiksen yhteydessä + Multiaista Satoa -lauantaina 22.7. Lähetystyön hyväksi🌍 ... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.