Kirja-antikvariaatti ja ruokajakelu

Seurakuntakodin alakerrassa avattu lähetyksen kirja-antikvariaatti. Kaikki kirjat on saatu lahjoituksina. Kirjat myydään eteenpäin lähetystyön hyväksi alkaen 1 €/kpl tai omantunnon mukaan. Tervetuloa kurkistamaan antikvariaattiin (viraston aukioloaikoina pääsee varmimmin sisälle) tekemään löytöjä, istahtamaan alas lukemaan ja ostamaan kotiin mukaan!

Jaamme srk-kodilla elintarvikkeita, lämmintä ruokaa (omiin astioihin) sekä EU-ruokakasseja tiistaisin ja torstaisin klo 11-15. Keskiviikkoaamuisin aamupalan yhteydessä voi myös hakea elintarvike- ja EU-ruokakasseja.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista

Katso Facebookissa

Kesäleiripaikat on nyt täynnä!
Peruutuspaikkoja on muutama jo odottamassa, joten jos jo ilmoittautuneiden suunnitelmat muuttuukin leirin suhteen, niin ilmoitelkaa mahdollisimman pian peruuntumisesta Pikelle tai Saijalle! 🙂
Leirikirjeet lähtee ilmoittautuneille ensi viikolla.

18.6.2019 | Jes. 6:3

Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Sebaot! Hänen kirkkautensa täyttää kaiken maan.