Lähetys

Lähetyskäsky

Lähetys perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn, joka löytyy Matteuksen evankeliumin 28.luvusta: “Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”

Miksi lähetystyötä tehdään?

Lähetystyötä tehdään, että koko maailma kuulisi Jeesuksesta. Seurakunnan perustehtävänä lähetystyö suuntautuu sekä ulospäin lähetyskohteisiin että seurakunnan sisäiseen toimintaan.kirkkopolku

Tilaa ystäväkirje

www.suomenlahetysseura.fi (liittymislomake)
tai soita 020 712 7208

Nimikkolähetti Etiopiassa

Multian seurakunnan nimikkolähetit Leila ja Kari Pentikäinen toimii kummilapsityössä aids-orpojen lasten ja nuorten parissa Etiopiassa.

Kummioppilas Nepalissa

Kirkkokuorolla on Nepalissa kummioppilas Sushanta Subedi. Hän opiskelee mm. Suomen Lähetysseuran kummeilta tulevien stipendien turvin Gandaki Boarding Schoolissa nepalia, englantia, matematiikkaa, tiedeaineita, tietotekniikkaa ja urheilua. Stipendien saannissa etusijalla ovat tytöt, alemman kastin lapset ja syrjäisiltä seuduilta tulevat oppilaat.

Lähetystyön tavoite

Lähetystyötä pidetään esillä seurakunnassa lapsityöstä alkaen ja tavoitteena on kasvattaa lähetykselle myönteistä sukupolvea. Sitä kautta voi herätä kiinnostus ja halu omakohtaiseen toimimiseen lähetystyön hyväksi. Lähetystyöhön voi osallistua vapaaehtoisena toimijana, lahjoittamalla rahaa, osallistumalla toimintaan ja muistamalla esirukouksin.

Lähetyssihteerin tehtävät

Multian seurakunnassa lähetyssihteerin tehtävät on liitetty osaksi diakoniatyöntekijän toimenkuvaa. Niitä tällä hetkellä hoitaa Hanna-Kaisa Koppelomäki p. 040 703 5546. Lähetyssihteerin apuna muiden seurakunnan työntekijöiden lisäksi toimii lähetystyön tukiryhmä.

Lähetystyön tukiryhmä:

• Huusko Risto
  • Karja Miia
  • Palomäki Anitta
  • Salo Virva
  • Salosyrjä Mirja

Ensi viikolle meininkejä olkaa hyvä! 😊
Huomatkaa että sunnuntain jumalanpalvelus on klo 18.
Ja tiistain Oivallus-illasta lisäinfoa edellisessä julkaisussa.
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tämmöisestä aiheesta luentoa meilläkin luvassa! Tulkaahan kuulolle! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Pari asiaa - ilmaiset parisuhdekoulutukset! Jaa tätä julkaisua eteenpäin!😃☀️😃 Parisuhdetilaisuuksiin voi osallistua yksin, ilman kumppania ja myös sinkut ovat antaneet hyvää palautet...

Katso Facebookissa

Perinteiset hautausmaiden haravointitalkoot pidetään taas keskiviikkona! 🍂🍁🍃
Hommiin startataan aamupalalta joka katettuna tutusti klo 8-9.30. Talkoolaisille tarjolla myös lounas ja päiväkahvit seurakuntakodilla. 🥗🍲☕😊
Talkoisiin ovat tervetulleita ihan jokainen!
Mukavaa viikkoa kaikille! 🤗
... Katso lisääVähemmän