Lähetys

Lähetyskäsky

Lähetys perustuu Jeesuksen antamaan käskyyn, joka löytyy Matteuksen evankeliumin 28.luvusta: “Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”

Miksi lähetystyötä tehdään?

Lähetystyötä tehdään, että koko maailma kuulisi Jeesuksesta. Seurakunnan perustehtävänä lähetystyö suuntautuu sekä ulospäin lähetyskohteisiin että seurakunnan sisäiseen toimintaan.kirkkopolku

Tilaa ystäväkirje

www.suomenlahetysseura.fi (liittymislomake)
tai soita 020 712 7208

Nimikkolähetti Etiopiassa

Multian seurakunnan nimikkolähetti Annika Utriainen toimii kummilapsityössä aids-orpojen lasten ja nuorten parissa Etiopiassa.

Kummioppilas Nepalissa

Kirkkokuorolla on Nepalissa kummioppilas Sushanta Subedi. Hän opiskelee mm. Suomen Lähetysseuran kummeilta tulevien stipendien turvin Gandaki Boarding Schoolissa nepalia, englantia, matematiikkaa, tiedeaineita, tietotekniikkaa ja urheilua. Stipendien saannissa etusijalla ovat tytöt, alemman kastin lapset ja syrjäisiltä seuduilta tulevat oppilaat.

Lähetystyön tavoite

Lähetystyötä pidetään esillä seurakunnassa lapsityöstä alkaen ja tavoitteena on kasvattaa lähetykselle myönteistä sukupolvea. Sitä kautta voi herätä kiinnostus ja halu omakohtaiseen toimimiseen lähetystyön hyväksi. Lähetystyöhön voi osallistua vapaaehtoisena toimijana, lahjoittamalla rahaa, osallistumalla toimintaan ja muistamalla esirukouksin.

Lähetyssihteerin tehtävät

Multian seurakunnassa lähetyssihteerin tehtävät on liitetty osaksi diakoniatyöntekijän toimenkuvaa. Niitä tällä hetkellä hoitaa Hanna-Kaisa Koppelomäki p. 040 703 5546. Lähetyssihteerin apuna muiden seurakunnan työntekijöiden lisäksi toimii lähetystyön tukiryhmä.

Lähetystyön tukiryhmä:

• Huusko Risto
  • Karja Miia
  • Palomäki Anitta
  • Salo Virva
  • Salosyrjä Mirja

SPR:n lippu nousi salkoon Nälkäpäivän merkiksi. Tervetuloa rokalle srk-kodille klo 11-14! ... Katso lisääVähemmän

Lauantaina nälkäpäivärokalle srk-kodille😊 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna alkaa meiningit! 😊
Huomenna myös Muistipäivä Seurakuntakodilla, minne perhekerholaiset ovat tervetulleita lounaalle kerhon jälkeen. Lounashinta on 5€/perhe.
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.