Lapsi- ja nuorisotyö

Seurakuntamme lapsi- ja nuorisotyö opettaa nuorimpia jäseniään kasvamaan seurakunnan yhteydessä, Taivaan Isän lapsina.

Tavoitteenamme on luoda seurakunnasta lapsille ja nuorille tuttu ja turvallinen ympäristö, jonne on helppo ja hyvä tulla milloin tahansa. Tavoitteenamme on myös antaa lapsille ja nuorille eri toimintamuotojen kautta kristillistä kasvatusta, joka rakentuu heidän tarpeilleen kokea hiljaisuutta ja pyhää.

Lapsityö

Multian seurakunnan lapsityö koostuu seuraavista toimintamuodoista:

• kehtoluokkatoiminta (vastasyntyneiden ja 1-4-vuotiaiden muistamiset sekä vauvakirkko)
  • perhetyö (yhteistyössä diakoniatyön kanssa, linkittyy paljon kehtoluokkatoimintaan)
  • perhekerho (perheiden yhteiset kokoontumiset kerran viikossa pappilan kerhotilassa. Kerran kuussa MLL-kahvila)
  • pyhäkoulu (toteutetaan kuukausittain päiväkotipyhäkouluna)
  • Pikkuhukkapartio (partiosta innostuneille, alle kouluikäisille (4-6-vuotiaille) lapsille suunnattu partiolauma, missä touhutaan partiomaisia juttuja ja kasvetaan sudenpennuiksi)
  • erilaiset tapahtumat ympäri vuoden esim. vauvakirkko, perhekirkot, YV-tapahtuma, vapputapahtuma, ym.

Varhaisnuoriso- ja nuorisotyö

Varhaisnuorisotyönmuotoja seurakunnassamme ovat:

• yhteistyö koulujen kanssa (toimintatuokiot, oppitunnit, hartaudet, mahdolliset yökoulut/leirikoulut eri luokkien kanssa)
  • yhteistyö iltapäiväkerhon kanssa (kuukausittaiset vierailut ja yhteinen kevätretki)
  • erilaiset retket, leirit ja tapahtumat ympäri vuoden yhteistyössä kunnan sekä lähiseurakuntien kanssatodistus

Nuorisotyöhön seurakunnassamme kuuluu:

• rippikoulu (aloitus kevättalvella, leirijakso kesäkuussa)
  • isoskoulutus (loka-toukokuu)
  • wanhojen isosten kokoontumiset
  • erilaiset retket, leirit ja tapahtumat ympäri vuoden esim. Maata näkyvissä festarit Turussa marraskuussa, ex-rovastikunnallinen isoskoulutus Keuruulla, lapinvaellus yhdessä Mänttä-Vilppulan seurakunnan kanssa joka toinen vuosi.

Lapsi- ja nuorisotyön tukiryhmä

• Huusko Kaisa
  • Jurvanen Taimi
  • Koppelomäki Minna
  • Liiten Johanna

Huom! HEINÄKUUN AJAN ELINTARVIKEJAKELU
(eu-kassit & kauppojen ylijäämäelintarvikkeet) TIISTAISIN klo 10-13
SRK-KODILLA

Katso Facebookissa

Meillä alkaa olemaan kesämoodi jo päällänsä kun meiningit vähenee, mutta sunnuntaina pääsee messuun Sepon ja Jukan kanssa. 😊
Mukavaa viikonloppua!

Katso Facebookissa

Täällä alkaa olemaan hommat valmiina Perheleiripäivään. 😊 Laitetaan kohta saunakin päälle. Keittoa tarjolla klo 11 alkaen ja puuhastelua koko päiväksi! 😃
Tervetuloa viihtymään klo 10-14 Sinervän ristille! 😎

15.7.2018 | 2 Kor. 3:18

Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.