Tule mukaan Valonrastille!

Sininauhaliitto järjestää Valonrasti-tapahtuman elokuun 18. päivä Keuruun Isokirja-opistolla.

Valonrasti on yhteisöllinen, virkistävä tapahtuma, jossa on mahdollisuus hengelliseen yhteyteen ja sielunhoidolliseen keskusteluun. Jokainen on tervetullut sellaisena kuin on. Mukana mm. kirjailija, filosofi Torsti Lehtinen ja taiteilija, näyttelijä Kirsi-Klaudia Kangas. Osallistumismaksu on n. 20 euroa, joka tarkentuu lopullisen osallistujamäärän selvitessä. Voit olla oikeutettu maksusitoumukseen sosiaalitoimelta tai seurakunnalta.

Katso tarkempi ohjelma oheisesta linkistä: https://www.sininauhaliitto.fi/tapahtumat/valonrasti/

9 Ilmoittautuminen ja kahvi
9.30 Yhteinen virittäytyminen
10–12 Kirjailija, filosofi Torsti Lehtinen
12–13.30 Lounas
13.30–14.30 Ilosta – yhteyttä, jakamista
14.30–15 Kahvirasti
15 Valonrastit
•Ulkoilurasti – Vapaavalintaisesti mölkky, kävelyretki, rentouttavaa istumista ulkona, rannassa, kivennokassa
•Avoin keskustelurasti – Mikä koskettaa minua nyt? Mikä mietityttää?
•Tärkeä biisini -rasti – Tule jakamaan itsellesi tärkeä kappale elämäsi varrelta, kertomaan siitä ja kuuntelemaan muiden valitsemia kappaleita

16–17 Alpiini-keisarin etiäinen – tosikertomus yksinäisyydestä, sairastumisesta, pettymyksistä, unelmista ja löytämisestä – taiteilija, näyttelijä Kirsi-Klaudia Kangas
17 Päivällinen (makkara, salaatti, patonki)
18 Saunat
19–19.45 Ehtoollishetki ja lähettäminen

Ilmoittauduthan Aleksi-papille, puh. 040 064 6963 tai aleksi.leppanen@evl.fi heinäkuun loppuun mennessä. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kyytitarpeestasi; järjestetään kimppakyydit paikalle.

Julkaistu kohteessa Yleinen

Kirkkovuosikalenteri

Sunnuntai 2.8.2020 | Matt. 7:13

Jeesus sanoo:
"Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen."