Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Kirkkoherran virastossa myynnissä adresseja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, 14€ kpl. ... Katso lisääVähemmän

Tulevaan viikkoon toimintaa olkaa hyvä! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tulevan viikon touhuja olkaa hyvä! 😊
Keskiviikon YV-starttiin tervetuloa kaikki Yhteisvastuu-keräyksestä kiinnostuneet! Laita viestiä tai rimpauta Hansulle (040 703 5546) maanantaihin 6.11. mennessä, jos olet tulossa, niin osataan varata riittävästi sapuskaa! 😊
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.