Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Linkki kirkon ulkomaanavun sivustolle;

Logot ja aineistot verkkosivuille

Ensi viikolle meininkejä olkaa hyvä! 😊
Huomatkaa että sunnuntain jumalanpalvelus on klo 18.
Ja tiistain Oivallus-illasta lisäinfoa edellisessä julkaisussa.
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tämmöisestä aiheesta luentoa meilläkin luvassa! Tulkaahan kuulolle! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Pari asiaa - ilmaiset parisuhdekoulutukset! Jaa tätä julkaisua eteenpäin!😃☀️😃 Parisuhdetilaisuuksiin voi osallistua yksin, ilman kumppania ja myös sinkut ovat antaneet hyvää palautet...

Katso Facebookissa

Perinteiset hautausmaiden haravointitalkoot pidetään taas keskiviikkona! 🍂🍁🍃
Hommiin startataan aamupalalta joka katettuna tutusti klo 8-9.30. Talkoolaisille tarjolla myös lounas ja päiväkahvit seurakuntakodilla. 🥗🍲☕😊
Talkoisiin ovat tervetulleita ihan jokainen!
Mukavaa viikkoa kaikille! 🤗
... Katso lisääVähemmän