Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Linkki kirkon ulkomaanavun sivustolle;

Logot ja aineistot verkkosivuille

Toimintaa tulevalle viikolle olkaa hyvät! 😊
Aurinkoista viikonloppua! ☀️😎
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

HEIHOI!!! Kesää kohti mennään ja leirikin lähestyy.. 😎 Tästä päivämäärät muistiin! Ilmoittautuminen alkaa siis ensi viikolla! 😀✌🏼 ... Katso lisääVähemmän

Multian seurakunta päivitti kansikuvansa. ... Katso lisääVähemmän

25.5.2019 | Joh. 16:13

Jeesus sanoi:
"Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva."