Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

SPR:n lippu nousi salkoon Nälkäpäivän merkiksi. Tervetuloa rokalle srk-kodille klo 11-14! ... Katso lisääVähemmän

Lauantaina nälkäpäivärokalle srk-kodille😊 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna alkaa meiningit! 😊
Huomenna myös Muistipäivä Seurakuntakodilla, minne perhekerholaiset ovat tervetulleita lounaalle kerhon jälkeen. Lounashinta on 5€/perhe.
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.