Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Linkki kirkon ulkomaanavun sivustolle;

Logot ja aineistot verkkosivuille

Huom! HEINÄKUUN AJAN ELINTARVIKEJAKELU
(eu-kassit & kauppojen ylijäämäelintarvikkeet) TIISTAISIN klo 10-13
SRK-KODILLA

Katso Facebookissa

Meillä alkaa olemaan kesämoodi jo päällänsä kun meiningit vähenee, mutta sunnuntaina pääsee messuun Sepon ja Jukan kanssa. 😊
Mukavaa viikonloppua!

Katso Facebookissa

Täällä alkaa olemaan hommat valmiina Perheleiripäivään. 😊 Laitetaan kohta saunakin päälle. Keittoa tarjolla klo 11 alkaen ja puuhastelua koko päiväksi! 😃
Tervetuloa viihtymään klo 10-14 Sinervän ristille! 😎

15.7.2018 | 2 Kor. 3:18

Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.