Vapaaehtoistyö

kala-levea

Seurakunnassamme tarvitaan vapaaehtoisia monenlaiseen toimintaan. Kiinnostaisiko sinua lähteä mukaan?

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan lähimmäiseksi, tukihenkilöksi, saattajaksi, varamummoksi/-papaksi, avuksi vaatevarastolle tai keittiölle. ”Kudontarenkaaseen” voit osallistua vaikka kotoa käsin. Erilaiset tapahtumat kaipaavat niin ikään vapaaehtoisapua. Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijä Hanna-Kaisalta, p. 040-703 5546 / s-posti: hanna-kaisa.koppelomaki@evl.fi. Tervetuloa mukaan!

Linkki kirkon ulkomaanavun sivustolle;

Logot ja aineistot verkkosivuille

Ensi viikon meininkejä olkaa hyvä! 🙂
Mukavaa viikonloppua! 😊
... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Painovirhepaholainen iskenyt ohjelmaan.. 🙄 eli Pikkuhukkapartio kokoontuu TORSTAISIN ja alkaa siis huomenna klo 17 Sinervän Ristillä. 🙂 ... Katso lisääVähemmän

Huomenna starttaa kerhokausi! Tervetuloa pappilaan kerhoilemaan! 😊
Aamupalan kautta tietysti, jota on tarjolla seurakuntakodilla klo 8-9.30. 😋
... Katso lisääVähemmän

22.9.2018 | Jes. 26:19

Tomuun vaipuneet, herätkää ja riemuitkaa!
Sinun kimaltava aamukasteesi virvoittaa maan,
ja niin maa palauttaa kuolleet elämään.