Askarruttaako mieltäsi jokin, haluatko antaa palautetta, kaipaatko esirukousta? Voit jättää viestin oheisella lomakkeella, myös nimettömästi. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Mikäli haluat meidän palaavan asiaan, jätäthän meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Rukouspyynnön tai rukous- ja kiitosaiheiden puolesta rukoillaan lähiaikoina jumalanpalveluksessa. Rukouksessa emme mainitse kenenkään nimiä.

Nimesi tai nimimerkkisi

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Yhteydenottosi aihe *

Otsikko *

Viestisi *

* tieto vaaditaan

Huom! HEINÄKUUN AJAN ELINTARVIKEJAKELU
(eu-kassit & kauppojen ylijäämäelintarvikkeet) TIISTAISIN klo 10-13
SRK-KODILLA

Katso Facebookissa

Meillä alkaa olemaan kesämoodi jo päällänsä kun meiningit vähenee, mutta sunnuntaina pääsee messuun Sepon ja Jukan kanssa. 😊
Mukavaa viikonloppua!

Katso Facebookissa

Täällä alkaa olemaan hommat valmiina Perheleiripäivään. 😊 Laitetaan kohta saunakin päälle. Keittoa tarjolla klo 11 alkaen ja puuhastelua koko päiväksi! 😃
Tervetuloa viihtymään klo 10-14 Sinervän ristille! 😎

15.7.2018 | 2 Kor. 3:18

Me kaikki, jotka kasvot peittämättöminä katselemme Herran kirkkautta kuin kuvastimesta, muutumme saman kirkkauden kaltaisiksi, kirkkaudesta kirkkauteen. Tämän saa aikaan Herra, joka on Henki.