Askarruttaako mieltäsi jokin, haluatko antaa palautetta, kaipaatko esirukousta? Voit jättää viestin oheisella lomakkeella, myös nimettömästi. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia. Mikäli haluat meidän palaavan asiaan, jätäthän meille sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Rukouspyynnön tai rukous- ja kiitosaiheiden puolesta rukoillaan lähiaikoina jumalanpalveluksessa. Rukouksessa emme mainitse kenenkään nimiä.

Nimesi tai nimimerkkisi

Sähköpostiosoitteesi

Puhelinnumerosi

Yhteydenottosi aihe *

Otsikko *

Viestisi *

* tieto vaaditaan

Kirkkoherran virastossa myynnissä adresseja Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, 14€ kpl. ... Katso lisääVähemmän

Tulevaan viikkoon toimintaa olkaa hyvä! 😊 ... Katso lisääVähemmän

Katso Facebookissa

Tulevan viikon touhuja olkaa hyvä! 😊
Keskiviikon YV-starttiin tervetuloa kaikki Yhteisvastuu-keräyksestä kiinnostuneet! Laita viestiä tai rimpauta Hansulle (040 703 5546) maanantaihin 6.11. mennessä, jos olet tulossa, niin osataan varata riittävästi sapuskaa! 😊
... Katso lisääVähemmän

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.