Aikuisten ryhmät, pienpiirit ja tapahtumat

Jokaisella on oma tapa tutkia elämää ja kohdata Jumala. Se voi olla hiljentymistä Sanan äärellä, rukoilu, käsityöt tai vaikkapa rupattelu saunan lauteilla miesten kesken. Mikä on sinun tapasi?

Yhdessä voimme etsiä ja löytää Sinun paikkasi seurakunnassa. Olet myös tervetullut aamupalalle seurakuntakodille keskiviikkoisin.

Tule mukaan - olet odotettu!

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)

Diakoni ja lähetyssihteeri

Diakoniatyön tehtävä on kulkea rinnalla elämän erilaisissa haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset ruoka-apua, mielessäsi on surua, huolia, yksinäisyyttä tai arkisia hankaluuksia. Voit tulla käymään srk-kodilla, soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. Teen myös sovittaessa kotikäyntejä. Ruokajakelu päivystää tiistaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16 srk-kodilla.