Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen juhla

Jumalanpalveluksella on takanaan pitkä historia. Samalla se on seurakunnan hengellisen elämän ydin myös tänä päivänä. Kirkon elämä kasvaa ja nousee jumalanpalveluksesta. Kaiken perustana on se, että jumalanpalveluksessa Jumala itse hoitaa meitä sanallaan ja ehtoollisen lahjalla.

Jumalanpalveluksia pidetään sunnuntaisin ja muina kirkollisina juhlapyhinä kirkossa. Multian kirkossa jumalanpalvelus on jokaisena pyhäpäivänä ja  jumalanpalvelusten ajankohdat löydät tapahtumatiedoista.

Olet tervetullut palveltavaksi!

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)