Lapsille ja lapsiperheille

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaisensa on Jumalan valtakunta." Mark. 10:14

Seurakuntamme on mukana lapsiperheiden arjessa. Erilaisten perheiden kohtaaminen, vanhemmuuden tukeminen ja kristillinen kasvatus ovat osana Multian seurakunnan toimintaa. Teemme myös yhteistyötä sekä päiväkodin, että koulun kanssa.

Niin lapset kuin lapsiperheetkin ovat tervetulleita aamupalalle seurakuntakodille keskiviikkoisin.

Diakoni ja lähetyssihteeri

Diakoniatyön tehtävä on kulkea rinnalla elämän erilaisissa haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset ruoka-apua, mielessäsi on surua, huolia, yksinäisyyttä tai arkisia hankaluuksia. Voit tulla käymään srk-kodilla, soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. Teen myös sovittaessa kotikäyntejä. Ruokajakelu päivystää tiistaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16 srk-kodilla.