Nuorille

Multian seurakunta kutsuu sinua rippikoulun käynyt nuori mukaan iloiseen meininkiin. Sinulle on tarjolla paikka hyvässä porukassa, iloiten ja kädet ristissä yhteistä matkaa tehden kohti Taivaan kotia. Ristin tie vie perille!

Hei nuori, olet tervetullut aamupalalle seurakuntakodille keskiviikkoisin.

Isoskoulutus

Isoskoulutus on täsmäkoulutusta ryhmänohjaajan tehtäviin ripareilla ja varhaisnuorten leireillä. Koulutukseen ovat tervetulleita rippikoulun käyneet nuoret. Koulutus alkaa syksyllä.

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)