Tervetuloa isoseksi!

Ripari on jäänyt taakse. Muistoja, kokemuksia ja kavereita on saatu, mutta mitä seuraavaksi? Haluatko tulla tekemään itse rippikoululeirejä? Isostoiminta on sinua varten!

Parhaimmillaan seurakunnan toiminnassa mukana oleminen on kasvattavaa, opettavaa, hyödyllistä ja hauskaa. Jos rippileiri oli sinulle hyvä kokemus, älä jää paitsi vielä paremmasta. Rippikoulu paranee sitä enemmän mitä useammin se käydään.

Isostoiminta antaa sinulle erinomaisia valmiuksia erilaisiin ryhmänohjaajan tehtäviin leiri- ja pienryhmätyössä. Toimintaan kannattaa tulla, vaikkei edes haluaisi isoseksi tai kerhonohjaajaksi. Kovatasoisessa toiminnassa saaduista taidoista ja todistuksesta on varmasti hyötyä muuallakin, hauskoista kokemuksista ja uusista kavereista puhumattakaan. Illoissa ja leireillä on upea tunnelma, joka tarttuu helposti jokaiseen.

Tervetuloa mukaan tutustumaan! Sinun ei tarvitse vielä olla varma haluatko kesällä isoseksi.

Tapaaminen keskiviikkona klo 15.15 Seurakuntakodilla.

Paikalla on Aleksi-pappi ja tarjolla välipalaa.Syksyllä isoskoulutustapaamisia on seuraavasti:

23.9.

21.10.

11.11.

21.11. klo 11-16 seudun yhteinen isoskoulutuspäivä Keuruulla

25.11.

9.12.

Lisätiedot Aleksilta, p. 0400 646 963 (myös WhatsApp)

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)