Vapaaehtoisena Multian seurakunnassa

Millaista hyvää sinä haluaisit tehdä?
Mitä hyvää toivoisit seurakunnan tuovan sinun läheistesi elämään?

Olet lämpimästi tervetullut rakentamaan sellaista seurakuntaa, johon sinä haluat kuulua! Vapaaehtoisena toimimisen kautta saat uusia verkostoja, mieleenpainuvia kokemuksia ja pääset tekemään jotain merkityksellistä.

Voit tehdä meillä vapaaehtoistyötä kertaluontoisesti, pari kertaa vuodessa tai säännöllisesti sen mukaan, mikä sopii parhaiten sinun aikatauluusi. Voit myös tehdä vapaaehtoistyötä esimerkiksi vain tiettynä vuodenaikana, kuten jouluna. Perehdytämme kaikkiin tehtäviin ja tuemme sinua tarpeen mukaan.

Vapaaehtoistyössä tarvitaan monenlaista osaamista ja vierellä kulkemista. Voit tulla mukaan ystäväksi yksinäiselle, saattohoidon tukihenkilöksi, saatajaksi tai avuksi keittiölle, käsityöpiiriin voit osallistua vaikka kotoa käsin. Myös erilaiset tapahtumat kaipaavat vapaaehtoisapua.

Lisää tietoa näistä kaikista saat diakoniatyöntekijältä.

Diakoni ja lähetyssihteeri

Diakoniatyön tehtävä on kulkea rinnalla elämän erilaisissa haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset ruoka-apua, mielessäsi on surua, huolia, yksinäisyyttä tai arkisia hankaluuksia. Voit tulla käymään srk-kodilla, soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. Teen myös sovittaessa kotikäyntejä. Ruokajakelu päivystää tiistaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16 srk-kodilla.