Seurakunnan nuortenilta

Seurakuntakoti

Seurakunnan rippikoululaisille järjestämä nuortenilta.

HUOMIO NUORI! Nuortenilta Nepalla pe 26.2. siirretään seurakunnan tiloihin. Tapahtuma on suunnattu rippikoululaisille. Kokoontumisrajoitusten vuoksi mukaan mahtuvat 7 ensiksi ilmoittautunutta. Maaliskuun 26. päivä järjestettävä nuortenilta on avoin lopuille multialaisille rippikoululaisille.

Ilmoittaudu helmikuun nuorteniltaan Aleksille WhatsApp-viestillä. Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 22.2. kello 15. Järjestyksessä ensimmäiset seitsemän huomioidaan.

Aleksin numero: 0400 646 963.

Tilaisuudesta saat merkinnän riparipassiin. Tervetuloa mukaan!

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)