Helatorstain juhlajumalanpalvelus

Multian kirkko

Helatorstain juhlajumalanpalveluksessa siunataan tehtäviinsä isoset ja kuullaan Aleksin lähtösaarna.

Tervetuloa helatorstain jumalanpalvelukseen! Helatorstaina on erityinen juhlapäivä: seurakunnan isoset siunataan tehtäviinsä ja samalla vietetään Aleksin lähtöjuhlaa. Jumalanpalvelusta on toimittamassa virassa aloittava Multian pastori Sanna Eiro.

Kokoontumisrajoituksen ollessa 20 hlöä pyydämme varaamaan kirkkoon etusijan isostemme läheisille. Olet tervetullut osallistumaan kirkonmenoihin Facebook-striimin välityksellä.

Kirkossa vietetään jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit. Pääset onnittelemaan isosia sekä tervehtimään Sannaa ja Aleksia kahveilla 20 henkilön kokoontumisrajoitus huomioiden.

Sydämellisesti tervetuloa!

Seurakunnan Facebook-sivu

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)