avoinna maanantaina ja keskiviikkona

42600 Multia

multian.seurakunta@evl.fi
puh. 040 550 8505

Laskutusosoite; Kirkon palvelukeskus, Multian seurakunta ++3111++ PL 378 00026 BASWARE

Kirkkoherra

Olen Laura Laitinen Multian ja Petäjäveden seurakuntien yhteinen kirkkoherra. Multialla hoidan kirkkoherran tehtäviä 25% viranhoito-osuudella eli käytännössä n. päivän viikossa. Työhöni kuuluu vastata seurakunnan työntekijöiden esimiestehtävistä ja seurakunnan hallinnosta.

Kirkkoherran työssä parasta on jatkuva uuden oppiminen, ihmisten kanssa työskenteleminen ja isojen kokonaisuuksien hahmottamisen ja johtamisen haasteet ja ilot.

Maria Kansanaho

Toimistosihteeri
040 550 8505/ Kirkkoherranvirasto

ma-ke klo 9-15 7.12.2020 asti.

Hanna-Kaisa Koppelomäki

Diakoni ja lähetyssihteeri

Diakoniatyön tehtävä on kulkea rinnalla elämän erilaisissa haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset ruoka-apua, mielessäsi on surua, huolia, yksinäisyyttä tai arkisia hankaluuksia. Voit tulla käymään srk-kodilla, soittaa, laittaa viestiä tai sähköpostia. Teen myös sovittaessa kotikäyntejä. Ruokajakelu päivystää tiistaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 14-16 srk-kodilla.

Laura Laitinen

Kirkkoherra

Aleksi Leppänen

Srk-pastori

Tavoitettavissa puhelimitse 0400 646 963 (myös WhatsApp) ja sähköpostitse aleksi.leppanen@evl.fi. Tavattavissa seurakuntakodilla joka keskiviikko 9-11, jollei erikseen muuta ilmoiteta.

Multialaisten pappi. Hoidan kirkolliset toimituksenne ja vastaan jumalanpalveluselämästä. Kuulen sinua kaikissa elämäsi käänteissä ja tarjoan keskusteluapua. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisaika.

(kuva Matti Leppänen)